Kerstpakket met houten snijplank bestellen!

Ben je opzoek naar een houten snijplank met de kerst of voor in een kerstpakket. Dan ben je bij Houtensnijplankjes.nl aan het goede adres. Of het nu om 1 of 100 kerstpakketten gaat, wij pakken ze netjes voor u in en zorgen dat u een top geschenk heeft met een houten snijplank, wijntje, of wat lekkers.

Met kerst een houten snijplank geven.

Hoe leuk is het als je een houten snijplank kan geven met de kerstdagen. In een kerstpakket of gewoon persoonlijk. Het leuke van een mooie snijplank is dat je deze altijd gebruikt. Je geeft een houtensnijplank dan ook echt als cadeau voor langere tijd. 

Laat je houten snijplank graveren

Een kerst geschenk wordt pas echt leuk als je de snijplank laat graveren. Met een leuke slogan, iemand zijn naam, of een woord dat bij hem of haar past. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Graveren kan al vanaf € 7,50 (afhankelijk van de oplage en grootte) 

Check de webshop

Niet te groot assortiment

Grote houten snijplank nodig? Dan ben je bij houtensnijplankjes.nl aan het goede adres. We hebben nog niet een heel groot assortiment aan grote houten snijplanken. We willen namelijk alleen de juiste maten kunnen leveren. Ook de juiste grootte is hierbij van belang. Hoe groter een houten snijplank moet zijn, hoe meer hij vaak ook kost. Dat betekend dat hier makkelijker maatwerk kan worden geleverd, bij het vervaardigen van een grote houten snijplank.

Grote houten snijplank op maat

Wil jij een op maat gemaakte grote houten snijplank bestellen bij Houtensnijplankjes.nl dan kun je het beste even een offerte aanvraag doen. Wij produceren via Nederlandse Bossen eigen grote houten snijplanken op maat. Dat betekend dat je voor iedere maat bij ons terecht kan.  Klik hier voor een offerte