Grote houten snijplank

Ben je opzoek naar een grote houten snijplank, dan ben je bij Houtensnijplankjes.nl op het juiste adres. Wij verkopen de meest uiteenlopende snijplanken. En natuurlijk behoren daar ook grote houten snijplanken toe.

Waarom een grote houten snijplank

Een grote houten snijplank kun je heel veelzijdig gebruiken. Het fijne van een grote houten snijplank is dat je hier alle ruimte hebt om je gerecht op te presenteren en / of aan te snijden.
Handig, want dat scheelt een hoop heen en weer lopen in huis. Alles bij elkaar op een grote houten snijplank.

Onderhoud je grote houten snijplank

Een grote houten snijplank past gelukkig, in de meeste gevallen, niet in de vaatwasser. Je kunt hem dan ook het beste gewoon afwassen met een klein sopje en warm water. Even flink schrobben met een borstel en droog de grote houten snijplank daarna goed af met een theedoek. Zodat je hem niet te nat terug zet in de kast.

Grote Houten snijplank van Style de Vie

Eén van de mooie grote houten snijplanken zijn de snijplanken van Style de Vie. Acacia houten snijplank van Style de Vie van 50 x35 cm x 3 cm dik Acacia hout is een echte trendsetter. 

Op deze grote houten snijplank kun je gemakkelijk je kalkoen, Picana en grote mooie Spareribs op serveren. Of gewoon eigenlijk alles wat groot is. 
De houtensnijplank heeft standaard een diepe sap geul, zodat niet alle vleessappen zo de tafel op lopen.

Bestel deze houten snijplank direct!
(wil je ook zijn kleine broertje erbij van 40×29,2cm en 3 cm dik als set dat kan natuurlijk ook.)

 

Check de webshop

Niet te groot assortiment

Grote houten snijplank nodig? Dan ben je bij houtensnijplankjes.nl aan het goede adres. We hebben nog niet een heel groot assortiment aan grote houten snijplanken. We willen namelijk alleen de juiste maten kunnen leveren. Ook de juiste grootte is hierbij van belang. Hoe groter een houten snijplank moet zijn, hoe meer hij vaak ook kost. Dat betekend dat hier makkelijker maatwerk kan worden geleverd, bij het vervaardigen van een grote houten snijplank.

Grote houten snijplank op maat

Wil jij een op maat gemaakte grote houten snijplank bestellen bij Houtensnijplankjes.nl dan kun je het beste even een offerte aanvraag doen. Wij produceren via Nederlandse Bossen eigen grote houten snijplanken op maat. Dat betekend dat je voor iedere maat bij ons terecht kan.  Klik hier voor een offerte